Valors del Club

MISSIÓ

Posar a l’organització al servei del joc i procurar la superació dels nostres jugadors tant en el personal com en l’esportiu.

Fomentar i desenvolupar els principis i valors fundamentals de l’esport en la societat, contribuïnt així en millorar l’educació de les persones, especialment els nens, nenes i adolescents, en complet desenvolupament tant social com cultural.

VISIÓ

Sempre es pot ser millor.

Esdevenir un club de voleibol que transmeti valors per formar a millors persones i ser sempre una institució modèlica en l’esportiu, social i cultural, sensible a les necessitats de la comunitat i exercint sempre un fort sentiment de responsabilitat social.

VALORS

Respecte, esforç, companyerisme, responsabilitat, convivència, llibertat.

En l’àmbit del nostre club el respecte és puntualitat, humiltat, responsabilitat i respecte a la llibertat del company, és sana convivència i competència lleial.

El respecte és per això un valor suprem i el principi més important, és la base de la convivència, l’essència de les relacions entre jugadors, entrenadors, dirigents, àrbitres, adversaris i socis en general. El companyerisme per nosaltres es forja amb la solidaritat dins i fora de la pista.

En el voleibol, com en la vida, l’esperit de sacrifici no s’aconsegueix amb les bones intencions, sino amb l’esforç continuat per superar-se i desenvolupar la vocació de servei i compromís amb l’equip i amb els objectius del club en general.