Campus de Voleibol el 31 d’Octubre

El matí del proper 31 d’Octubre organitzem un campus de voleibol gratuït per a nens i nenes d’entre 5 i 8 anys al CEM Julio Méndez. En aquestes edats la psicomotricitat és molt important i al Club Vikings Vòlei Prat ens esforçem diàriament treballant aquest i altres aspectes amb els nens, per tal que el seu creixement sigui complert.

img_2399

No us perdeu un matí d’esport i diversió pels vostres fills, on els nostres monitors els ajudaran a descobrir i interioritzar valors tan importants com el treball en equip, la sol·lidaritat, l’amistat i el respecte, mentre aprenen els conceptes bàsics del voleibol, un esport que enamora a tots els que el tasten! ??❤️?

La inscripció és gratuïta i que els nens només han de portar roba esportiva, esmorzar i aigua.

Inscripcions: http://bit.ly/2ehwvqK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *