Sènior Masculí classificat per fases d’ascens a Superliga 2

Nota de premsa.

El Prat de Llobregat 7 de març de 2016

El primer equip del voleibol pratenc s’ha classificat per disputar les fases d’ascens a Superliga 2. Els pratencs, segons classificats a Primera Nacional Grup B, s’enfrontaran del 22 al 24 d’abril amb la resta de classificats espanyols dels grup A i C. La seu de les fases d’ascens encara està per decidir però tot apunta que podria ser Valladolid.

El sènior, entrenat per Juan Carlos Moreno, ha aconseguit aquesta fita a falta d’una setmana per acabar la competició i en el primer any de militància a Primera Nacional. En cas d’aconseguir l’ascens es convertirien en el segon equip que competeix a la categoria de plata estatal a nivell esportiu al Prat de Llobregat.

Ja es coneixen quatre dels cinc rivals als que s’hauran d’enfrontar els Vikings. El primer classificats del grup B (Catalunya, Balears i Aragó) ha estat Tarragona 2017 SPSP. Del grup C(zona nord) els dos primers a la taula són Santo Domingo VB Petrer i MRW Almoradí Voleibol. Finalment, al grup A (zona centre i sud) està destacat a la classificació l’Universidad de Valladolid i es disputen l’última plaça a fases el SAD Recuerdo i el Grup Laura Otero.

Els pratencs disputaran l’últim partit de lliga aquest proper cap de setmana contra l’Ítaca Manresa a les 18:15h al Pavelló Júlio Méndez del Prat de Llobregat. Finalitzat aquest partitcomençarà la preparació per aconseguir el millor resultat possible a les fases d’ascens, on només els dos millors obtindran l’ascens definitiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *