Campus de Nadal

*** Actualització: Places exhaurides!! *** Aquest Nadal vine a divertir-te amb nosaltres al primer Campus de Nadal per nens i nenes que estem organitzant al Club Vikings Vòlei Prat! Ens ho passarem d’allò més bé amb jocs adreçats als petits esportistes que teniu a casa.

*** Actualització: Places exhaurides! ***

Volem donar les gràcies a tots els inscrits i demanar disculpes per no poder admetre a més nens, però, ara per ara hem omplert el campus i hem de tancar inscripcions. Aviat farem pública l’assignació de centres i ampliarem la informació per a tots els inscrits.

8 thoughts on “Campus de Nadal

    1. Hola, la designació de centres es farà un cop tanquem les inscripcions, per tant de moment encara no us podem confirmar on li tocarà a cada nen. En els propers dies rebreu un e-mail amb tota la informació. Respecte al servei d’acollida malauradament no oferim aquesta possibilitat. Gràcies.

    1. Hola, tus hijos han quedado correctamente inscritos. En los próximos días recibirás un correo con toda la información, incluida la designación de los centros. Gracias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *