Gràcies, gràcies i gràcies!

OAuthException: (#200) Missing Permissions

El Club Vikings Volei Prat vol agrair la presència a tots aquells que ahir us vau apropar al Julio Méndez per participar en l’acte de presentació de l’entitat. Les grades del pavelló es van quedar petites i això ens demostra que hem de seguir treballant per a tots vosaltres, la nostra raó de ser.

Agrair especialment la presència de membres del consistori de l’Àrea d’Esports. Al regidor Juan Pedro Pérez per venir i per mostrar-nos l’interès pel nostre esport. També a l’Antonio Hernández i al Luis Gállego per venir a recolzar-nos. Destacar l’assistència de Georgina Tomás, presidenta del CVBarcelona-Barça, amb la que s’ha signat un conveni de col·laboració juntament amb l’Ajuntament del Prat, per treballar el voleibol a totes les escoles del ciutat. No menys important va ser la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, que sempre ha estat un suport incondicional pel club. . 

Però la presentació no hauria estat el mateix sense ells. Els jugadors del primer equip del FC Barcelona liderats per Sergi Bosch i les noies del juvenil i el sènior del CVBarcelona-Barça. Els blaugrana es van sumar a la marea blava que ahir va inundar el Julio Méndez. L’animació i el ritme els van posar els amics de Krestatum.  

Però els més importants éreu els de la grada. Gràcies a vosaltres i al recolzament que ens heu donat emprenem una nova temporada amb l’energia i la motivació necessària per fer d’aquest club i de la seva gent un lloc de trobada i d’aprenentatge on passar-ho bé fent el millor esport del món, el volei. 

Bona Festa Major del Prat! #FMPrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *