Triomfa l’Open Calamar 4×4 El Prat 2015

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc la 23ª edició del torneig de vòlei platja Open Calamar 4×4 El Prat que va reunir més de 200 persones en 43 equips al voltant de les xarxes per gaudir d’una diada espectacular amb diversió, bon rotllo, esport i molta molta calor.

L’organització va haber de tancar inscripcions 10 dies abans de la data fixada, arribant així a uns nivells de participació óptims que van fer necessari ampliar el número de pistes de la platja fins a un total de 8.

Els equips van disputar una lligueta per grups al matí i a la tarda es van jugar les eliminatòries seguint la modalitat de quadre americà. El torneig va tenir com a guanyadors els equips L’acqua fa male il vino fa cantare en la categoria masculina i Lokasenelprat a la femenina.

Des-de l’organització s’avalua el torneig com tot un éxit i ja s’està treballant per a la següent trobada amb el vòlei platja, que presumiblement tindrà lloc el proper 5 de setembre en la modalitat de 3×3 amb categories Open i Femenina.

Multimedia:

Notícia a El Prat TV (vídeo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *