Triomfa l’Open Calamar 4×4 El Prat 2015

OAuthException: (#200) Missing Permissions

El passat dissabte 4 de juliol va tenir lloc la 23ª edició del torneig de vòlei platja Open Calamar 4×4 El Prat que va reunir més de 200 persones en 43 equips al voltant de les xarxes per gaudir d’una diada espectacular amb diversió, bon rotllo, esport i molta molta calor.

L’organització va haber de tancar inscripcions 10 dies abans de la data fixada, arribant així a uns nivells de participació óptims que van fer necessari ampliar el número de pistes de la platja fins a un total de 8.

Els equips van disputar una lligueta per grups al matí i a la tarda es van jugar les eliminatòries seguint la modalitat de quadre americà. El torneig va tenir com a guanyadors els equips L’acqua fa male il vino fa cantare en la categoria masculina i Lokasenelprat a la femenina.

Des-de l’organització s’avalua el torneig com tot un éxit i ja s’està treballant per a la següent trobada amb el vòlei platja, que presumiblement tindrà lloc el proper 5 de setembre en la modalitat de 3×3 amb categories Open i Femenina.

Multimedia:

Notícia a El Prat TV (vídeo)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *